top of page
Decorative Home Hardware1.jpg


*Ju lutemi vini re se kjo është një faqe kontaktesh VETLM për klientët e Craftacks India.
Reklamimi/Spam -et nuk do të përgjigjen.
blini pajisje cilësore prej bronzi në internet.

Nëse keni ide për të krijuar diçka unike/të përpiktë/me teksturë/tunxh të punuar me dorë/bakër/pajisje prej bronzi me prekjen mbretërore të punuar me dorë  dhe Pajisje Arkitektonike MODERN/TRADICIONAL STYLE P FORR APLIKIMET E Brendshme ose të Jashtme të Shtëpisë, Ne jemi këtu për të ndihmuar ...
Ju lutemi ndani pyetjet tuaja të vlefshme me ne përmes ndonjë prej mënyrave të mëposhtme.
Na shkruani-
Artizanat India
Zyrë:

2A/125, Lodhi Vihar, Porta Sasin,
Aligarh 202001 UP India
Punon:
F-74, Sektori 1, Zona Industriale UPSIDC, Tala Nagri, Ramghat Road, Aligarh 202001 UP India
Me telefon # +919412510306 
Me Faks # +915712411348
Me email: mail@craftacks.com
         craftacks@gmail.com

Ose Thjesht Plotësoni Formularin e Hetimit të Hollësishëm më poshtë

Detajet tuaja

Faleminderit për paraqitjen!

bottom of page