top of page
main door1.jpg

Pajisje Hyrëse Luksoze prej Tunxhi për Dyer Kryesore

Dizajner dhe doreza bronzi dhe pajisje të importuara

 
Një dorezë ose dorezë e derës është një dorezë e përdorur për të hapur ose mbyllur një derë. Dorezat e dyerve mund të gjenden në të gjitha llojet e dyerve, përfshirë dyert e jashtme të ndërtesave të banimit dhe tregtisë, dyert e brendshme, dyert e dollapëve etj.
Projektimi, prodhimi dhe furnizimi i dorezave luksoze të dyerve dhe kabinetit. Bërë nga tunxhi më i pastër i ngurtë për projekte komerciale dhe rezidenciale të nivelit të lartë. Produktet tona ofrojnë hotele me 5 yje, pallate mbretërore, super jahte, kështjella, dyqane kryesore me pakicë dhe rezidenca private luksoze, si dhe shtëpi madhështore dhe periudha, trashëgimi ose ndërtesa të listuara. Modele klasike të përjetshme, duke përfshirë vargjet ikonike të Princeshës & Constable; 12 koleksione unike të mobiljeve prej bronzi të periudhës, trashëgimisë, tradicionale, moderne dhe bashkëkohore.

Ne jemi artizanë të pajisjeve frymëzuese të dizajnit prej tunxhi luksoze dhe dyerve prej bronzi.
Ne mbajmë koleksion të shkëlqyeshëm të Dorezave Tërheqëse të Hyrjes Luksoze Italiane, tunxh të cilësisë së mirë, tunxh bashkëkohor, të personalizuara, doreza të mëdha tërheqëse në pjata për hotele, doreza të mëdha tërheqëse të dyerve për dyert kryesore, bare të brendshme, bare të jashtme, zyra të korporatave në përfundime mahnitëse metalike dhe në gjatësi 12 inç/16 inç/18 inç/24 inç/30 inç/36 inç/48 inç/60 inç/72 inç. 
E punuar me dorë nga ne 
Eduardian, Gjeorgjian, Periudha Viktoriane ose moderne, Tunxh i ngurtë i pazakontë, Thurrës të hyrjes në derën kryesore prej bronzi, Trokitësi i derës së luanit, trokitësi i derës së ketrit, Doreza e dyerve kryesore të tunxhit të tunxhit luksoz Tërheqës në pjata, Set i kyçjes së derës kryesore të tunxhit klasik prej tunxhi , Vidhosje të Kremit të Dyerve të Tunxhit, Lëndë prej tunxhi me teksturë të thurur në doreza trëndafili. Leva në dorezat e pllakave katrore, leva në dorezat e pllakave, çelësat e dyerve të mortices, numrat e shtëpive, grepat e dyerve, alfabetet, postat elektronike, tapat e dyerve, aksesorët e dyerve prej bronzi dmth. Pllakat e pasme të derës prej bronzi, grilat e dyerve të hekurta të zeza, shtyja e ziles së derës prej bronzi, pllakat e shenjave të derës prej bronzi, mbulesat e çelësit të çelësit të derës prej bronzi, dorezat e kthesës së tunxhit dhe treguesit e kthesës së tunxhit, pllakat e goditjes së derës prej bronzi, pllakat e goditjes së derës prej bronzi, etj. vargjet tradicionale si dhe ato bashkëkohore dhe përveç përfundimeve të njohura të sipërfaqes metalike, në përfundimet metalike të prezantuara për herë të parë sipas nevojës së projektit që zbukurojnë siç duhet shtëpinë tuaj të bukur.

Doreza prej tunxhi e derës së madhe të tërheqjes E treguar këtu është në përfundim të zi të zezë dhe në gjatësi 18 ".

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
bottom of page