top of page
knurled texture2.png

Proceset tona të hedhjes

Derdhja e metaleve përcaktohet si procesi në të cilin metali i shkrirë derdhet në një myk që përmban një zgavër të zbrazët të një forme gjeometrike të dëshiruar dhe lejohet të ftohet për të formuar një pjesë të ngurtësuar.
Pavarësisht nëse produkti juaj TRADICIONAL/BASHKKOHOR DESIGN duhet të zhvillohet përmes derdhjes së rërës më të MIR, teknikës së Dylli të Humbur, hedhjes me rërë të gjelbër, derdhje, derdhje graviteti, falsifikim të nxehtë, kthesë ose është vetëm një komponent metalik i shtypur, Team Craftacks India përdor metoda të ndryshme të derdhjet dhe fabrikimet më të mira të metaleve për të marrë pajisje bronzi të cilësisë së mirë të gdhendur dhe gdhendur në mënyrë perfekte sipas specifikimeve.
TREGUAR Këtu janë disa shembuj të proceseve tona të derdhjes dhe fabrikimit që ne përdorim në projektimin dhe zhvillimin e produktit tuaj metalik të personalizuar.

sand casting.png

Aktrime më të bukura të rërës

Prodhimi i përbërësve metalikë të kthyer

brass turning.png
forging hot.png

Procesi i falsifikimit të nxehtë të metalit

Procesi i hedhjes së gravitetit të metaleve

Metal Gravity Casting.png
Sheet Metal Fabrication.png

Procesi i vulosjes dhe fabrikimit të fletës metalike

bottom of page