top of page

Shtretër dhe përbërës të mirë prej tunxhi

Ne prodhojmë pjesë të shtratit prej bronzi me porosi dhe të përshtatshme për specifikimet tuaja.
Shtretërit prej bronzi King Size janë në dispozicion në Mënyrat e Stilit Bashkëkohor dhe Tradicional.

bottom of page