top of page

Craftacks India Përfaqësi/Distributor dhe Mundësi ekskluziviteti

Gama e pajisjeve luksoze të Craftacks India përfshin çantë pajisjesh luksoze të dyerve me dizajn unik, grupe dorezash dyersh me levë tunxh të importuar me bllokim të mbyllur, Doreza të mëdha tërheqëse të dyerve kryesore prej tunxhi të importuar, Komplete pajisje banjosh, grupe aksesorë shtyllash perdesh dhe komplete në markat tona të njohura në tregun tonë. Investoni në shpërndarjen e pajisjeve prej bronzi, hekurishteve arkitekturore DIY dhe bëhuni pjesë e industrisë me një shans për të fituar fitimet më të mira. Ne i ndihmojmë investitorët në ngritjen e një dyqani/showroomi të pajisjeve prej bronzi të nivelit të lartë me studimin e duhur të tregut, gamën e produkteve të dizajnit unik dhe inovativ, përveç turmës, teknikave të shitjeve dhe më shumë derisa biznesi të funksionojë pa probleme.

bottom of page