top of page

Pajisje për litarë prej tunxhi dhe SS

Pajisjet më të mira të litarit të stolisjes në botë dhe pajisjet dekorative të litarit për kopsht dhe aplikime në natyrë janë këtu.
artizanat  India është Prodhuesi më i madh i Pajisjeve të Litarëve të Veshjeve me koleksion të madh të të gjitha pajisjeve me diametër të brendshëm për litarë natyralë dhe sintetikë, dmth. 25mm, 28mm, 32mm.34mm, 36mm, 38mm, 40mm dhe 51mm.
Craftacks India siguron prodhimin në masë dhe shpërndarjen më të shpejtë të secilit dizajn, madhësi dhe diametër krom, ngjyrë të zezë, pajisje satelitore prej nikeli prej bronzi, kllapa litari, kapakë fundi litari, kapakë fundi litar unazor, mbajtës të litarit, grepa të fiksimit të litarit, grepa në fund të litarit , shtojcat e fiksimit të murit të litarit, stendat e shiritit të litarit, shtyllat e litarit të pengesës, qilimat e kuq prej bronzi që rrinë në radhë, stanchions në litar, etj. të cilat mund të përdoren në bërjen e parmakëve të bukur të litarit të brendshëm ose të jashtëm, lidhëse të karrigeve me litar, bannistra të litarit, VIZ të sektorit detar. Struktura e anijeve dhe anijeve, DEKTIMI i kopshtit ose çdo aplikacion që mund të keni në mendje duke përdorur aksesorët tanë prej bronzi me litarë natyralë dhe sintetikë.

_edited.jpg

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
bottom of page