top of page

Mobilje për dritare prej bronzi

DYQAN  mobilje për dritare prej bronzi.

Për 20 vjet, craftacks india ka prodhuar derën, dritaren dhe kabinetin më të mirë të hekurosjes, duke zbukuruar shtëpitë më madhështore dhe ndërtesat historike në Angli, SHBA, be dhe Australi. Ne ju ftojmë të eksploroni Koleksionin craftacks, një gamë e pakrahasueshme e modeleve të periudhës autentike të shoqëruar me modelin më të mirë të dizajnit bashkëkohor, të përpiluar me kujdes për të siguruar si një referencë të paçmueshme ashtu edhe një burim frymëzimi për projektin tuaj të ardhshëm.

nëse dritarja juaj është brez, mbulesë, kapak, tendë, mbulesë, pjerrësi dhe kthim, pjerrësi dhe anë ose ndonjë tjetër që kërkon pajisje prej bronzi për fiksim ose lëvizje,  Craftacks India harton dhe prodhon pajisjet më të mira tradicionale ose bashkëkohore të dritareve prej bronzi. Linja jonë e produkteve përfshin rrotullat e brezit prej bronzi, bravat e brezit prej bronzi, ngritësat e brezit prej bronzi, zinxhirin e brezit prej bronzi, kapësen e dritareve prej bronzi, dorezat e dritareve prej bronzi, zinxhirin e brezit prej bronzi, shtyjnë pajisjet e dritareve të dritares, qëndron në kasën prej bronzi, qëndrimin teleskopik të dritares prej bronzi, dorezat e copave prej bronzi , kyçje të sigurta ventilimi, Pajisje të ndryshme të dritareve prej bronzi, pajisje të dritareve prej çeliku inox, pajisje për derën e stuhisë prej bronzi, pajisje të dyerve të ekranit prej bronzi, dritare prej bronzi, grepa të kabinës së derës dhe kapakut në gjatësi 75mm, 100mm, 150mm, 200mma dhe shumë më tepër ...

Të gjitha pajisjet dhe pajisjet e dritares prej druri mund të prodhohen në përfundime mahnitëse metalike dhe nga ato të njohura në ato të rralla. Tunxh i lëmuar, tunxh i lëmuar me pallto të pastër, krom i lëmuar, tunxh antik, bronz i fërkuar me vaj, mat nikel, krom saten, tunxh i moshës, tunxh saten, bronz i errët, i zi, i zi elektrostatik, i zi i veshur me pluhur, bakër antik, nikel antik, E zezë me shkëlqim, tunxhi e theksuar, bronzi i theksuar, e zezë e tejkaluar, fshatar i tejkaluar, pluhur kafe i veshur, pluhur i bardhë i veshur etj.

Dritarja prej bronzi e rregullueshme Qëndroni këtu është në Matt Black Finish.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
bottom of page