top of page
Furniture Legs.jpg

Këmbë dhe Hedhës për Mobilje me porosi prej metali

në punimin e drurit, këmbët e mobiljeve janë shumë të rëndësishme për t'u konsideruar si ato nga të cilat ato bëhen si aplikime dhe përdorimet janë kaq të rëndësishme për të gjithë.
SHOP Këmbët, Këmbët dhe Hedhësit prej bronzi të rregullueshëm për tavolinë, divan, mobilje dhe dollapë.
Fabrika jonë Direkte prej bronzi të fortë, të qëndrueshëm dhe me cilësi të lartë prej bronzi, këmbë tavoline, këmbë divani dhe këmbë të tjera të prodhuara me porosi për mobilje përdoren nga tapiceri profesionistë, prodhues mobiljesh të porositur dhe industria më e gjerë e mobiljeve në mbarë botën. Pajisjet e mobiljeve prej bronzi të lëmuara Craftacks India sigurojnë përfundimin klasik të divanit ose karriges tuaj. Kupat e rrëshqitjes dhe rrëshqitjet ofrojnë një mundësi efektive për mbrojtjen e dyshemeve të forta ose të shtruara me qilima.
Ne bëjmë prodhime të ndryshme prej bronzi, bronzi, çeliku inox, pjesë zinku dhe pajisje për divane, tavolina druri, mobilje prej druri me porosi dhe shtretër druri. Këmbët e Mobiljeve prej Tunxhi, Kupat e Pantoflave prej Tunxhi, Fiksimi i Këmbëve të Mobiljeve, Këmbët e Flokëve të Tunxhit, Aksesorët e Dhomës së Punës për Tapiceri prej Tunxhi, Rasti i Kupës së Rripit, Rasti i Krehve të Thonjve, Hapëset e Kupave të Kuq, Rrota vidash janë të disponueshme në Përfundime të Veçanta të Sipërfaqes Metalike.
Këmbët e Mobiljeve të Shfaqura këtu janë në Finish tunxh të lëmuar të pastër

bottom of page