top of page
bar foot rail.jpg

Pjesë dhe Pajisje Hekurudhore të Kufizuara nga Tunxh dhe SS 304 Grade

HARRUA E SHITJES TOP DYQANIT NGA PJES OR OSE NGA PINRFUNDIM
Përfundoni projektin tuaj hekurudhor me përbërës që përputhen ose shtoni një prekje përfundimtare.
binarët e shiritave ose shinat e këmbëve janë shina të gjata, të vendosura përgjatë bazës së jashtme të vetë banakut të shiritit. Ata i lejojnë njerëzit të mbështeten në këmbët e tyre ndërsa qëndrojnë në bar për të bërë një porosi dhe për të pirë një pije.
Kapakët prej bronzi të SHOP -it për Bar Hekurudhore, shirit/dysheme bronzi, kllapa për montim të kombinuar, Tunxh/bërryla & pajisje të skuqura për shirit dhe puB.
Ne prodhojmë pothuajse secilën shina dhe përbërës të këmbëve prej bronzi, përbërës prej bronzi/çeliku inox 304 për tuba hekurudhor me këmbë 1 1/2 "dhe 2". ne furnizojmë të gjitha kllapat për montimin e shiritit prej bronzi, kllapat për montimin e dyshemesë prej bronzi, kapelet e fundit prej bronzi, çelikun e skuqur prej bronzi, thuprën prej bronzi, bërrylat prej bronzi, shufrat prej qelqi të qelqit të verës prej bronzi, raftet e qelqit të sipërm të kyçit të bronzit, raftet e nyjeve të bronzit, montuar në mur bronzi rafte dhe rafte për shufra, doreza tërheqëse të derës kryesore, pllaka shtytëse/tërheqëse, pllaka goditjeje, pllaka të gdhendura në shirita bronzi, porta prej bronzi, shina optike prej bronzi për shufra, shtylla prej bronzi, porta prej bronzi, kllapa mbështetëse hekurudhore prej bronzi, bronzi Kllapa hekurudhor me shkallë 90 shkallë, kllapa qendrore hekurudhore prej bronzi, KIT HARRUDHOR BAR në përfundimet sipërfaqësore tërheqëse dmth dmth. bronzi i lëmuar, krom i lëmuar, nikel saten, i veshur me pluhur të zi, i zi me shkëlqim, bakër, efekt bronzi dhe shumë më tepër.

Pajisjet tona të personalizuara prej tunxhi dhe çeliku inox 304 të shkallës së këmbës mund të përdoren në bërjen e bareve të bukura të brendshme ose të jashtme.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
bottom of page